petak, 13. prosinca 2019.

NOSI LI UOPĆE GRUDNJAK? Lidija Bačić rastura


Atraktivna Splićanka zauzela je zavodljivu pozu i još jednom pokazala svu raskoš svojega poprsja

I stas i glas hrvatske estrade – Lidija Bačić (34) svoje vjerne obožavatelje svakodnevno dovodi do ludila golišavim i provokativnim objavama na društvenim mrežama. Samouvjerena pjevačica ponovno je zapalila Instagram u pripijenoj čipkastoj majici, a fotografiju ćete morati dobrano zumirati da saznate nosi li ispod prozirne opravice grudnjak.

Tu je grudnjak, ali…

Atraktivna Splićanka zauzela je zavodljivu pozu i još jednom pokazala svu raskoš svojega poprsja. Raskošan dekolte Lille je utegnula u seksi crnu čipku, a ispod ove prekrasne kreacije jedva se nazire grudnjak boje kože. Kad kažemo jedva, to doslovno znači da se morate pomno zagledati kako biste ga uopće uočili

nedjelja, 1. rujna 2019.

Lidija Bačić pozirala u plićaku i raspametila fanove: "Prava si bomba"




LIDIJA BAČIĆ objavila je fotografiju s plaže i svoje fanove ostavila bez daha.
"Beach vibes only", napisala je atraktivna 34-godišnja Splićanka uz fotografiju u crnom dvodijelnom badiću.
Za fotografiju je od jučer dobila više od 10 tisuća lajkova, kao i brojne epitete. "Najzgodnija", "prava si bomba", "curo ludilo si, kidaš pojavom", pisali su joj fanovi, kojih na Instagramu ima više od 228 tisuća.

četvrtak, 29. kolovoza 2019.

Golišava Lidija Bačić "upala" u škrinju sa sladoledima




LIDIJA BAČIĆ odlučila se našaliti na svoj račun. Na društvenim je mrežama objavila fotografiju na kojoj joj noge vire iz škrinje sa sladoledima.
"Ovako biram najdraži okus", napisala je.

utorak, 27. kolovoza 2019.

LIDIJA BAČIĆ U VRUĆIM HLAČICAMA SJELA NA STEPENICE I ZAPJEVALA TUĐI HIT - LIDIJA BAČIĆ NOVOSTI




Lidija Bačić ne krije da voli pjevati pjesme i drugih popularnih izvođača

‘I stas i glas’ jedan je od hashtagova koje popularna Lidija Bačić voli stavljati uz svoje objave na društvenim mrežama. Osim što često napominje kako je na njoj sve prirodno, ponekad voli zapjevati i pjesme koje joj inače nisu u repertoaru, a koje su, objektivno, tehnički zahtjevnije od onoga što inače izvodi.
Sada se uhvatila Urbanove pjesme ‘Budi moja voda’. Sjela je na stepenice, iskoristila akustiku praznog stubišta i zapjevala ovaj popularni hit.

nedjelja, 25. kolovoza 2019.

Lidija Bačić objašnjava pratiteljicama kako snimiti savršenu fotku u badiću - LIDIJA BAČIĆ NOVOSTI



LIDIJA Bačić na gotovo svakoj fotografiji naglašava da prezire Photoshop i da je svaka njezina fotka objavljena bez ikakve dorade. Pjevačica je na svoj Instagram jučer postavila i kratki vodič za cure kako snimiti savršenu sliku u kupaćem kostimu, a nemoguće je oteti se dojmu da se zapravo samo pokušala pohvaliti svojim slikama koje, kako kaže, nastaju jako brzo i odmah se objavljuju.


Naputak za snimanje. Kako snimiti fotku? Lako... bar kod mene...jer i nemam živaca za dugo snimanje...draže mi je plivanje
1.Namjestis se i klik
2. Izabereš najbolju fotku
3.Objaviš bez ikakvih obrada #nevereverphotoshop
4.Skočiš u more
Pjevačica je na jednoj od slika pozirala kao Superman

Lidija Bačić lijepim glasom i još ljepšim stasom osvojila Bregovce i njihove goste - LIDIJA BAČIĆ NOVOSTI

Foto: Ivan Balija

Lidija je svojim predivnim glasom i još ljepšim stasom oduševila obožavatelje koji su zajedno s njom zapjevali njezine najveće hitove. 

Jedna od najpopularnijih hrvatskih pjevačica, atraktivna Lidija Bačić, svojim je nastupom uveličala proslavu Dana Općine Koprivnički Bregi. Lidija je svojim predivnim glasom i još ljepšim stasom oduševila obožavatelje koji su zajedno s njom zapjevali njezine najveće hitove. Neki od njih su Prokleto dobro ljubiš, Vino rumeno, Solo, Glupačo moja i mnogi drugi.

Lidija Bačić u moru zanjihala bokovima i podigla temperaturu do maksimuma - LIDIJA BAČIĆ NOVOSTI

tportal

Pjevačica poput većine svojih kolega ljeto provodi radno nastupajući diljem Hrvatske, a osim fotografija i snimaka sa svojih koncerata ne zaboravlja publiku podsjetiti na svoj 'stas'. Lidija Bačić fanove je počastila snimkom s plaže, još jednom iz serije istih kakve je objavljivala u posljednje vrijeme na Instagramu



Lidija Bačić, popularna Lile i ovo ljeto plijeni pažnju svakim svojim koncertom. Opet je za sve zle komentatore po društvenim mrežama dolila ulje na vatru i to snimkom na kojoj pozira u moru i zavodljivo njiše bokovima u dvodjelnom bikiniju kakvog je već ranije nosila. Kao svaka prava Dalmatinka pokazala je kako uživa u morskim radostima.

GALERIJA SLIKA LIDIJE BAČIĆ

Lidija Bačić
Lidija Bačić
Lidija Bačić
Lidija Bačić
Lidija Bačić
Lidija Bačić
Lidija Bačić
Lidija Bačić
Lidija Bacic
Lidija Bačić
Lidija Bačić
Lidija Bačić
Lidija Bačić
Lidija Bačić
Lidija Bačić
Lidija Bačić
Lidija Bačić
Lidija Bačić
Lidija Bačić
Lidija Bačić
Lidija Bačić
Lidija Bačić
Lidija Bačić
lidija bacic instagram

subota, 24. kolovoza 2019.

Lidija Bačić uopče ne nosi gačice? - LIDIJA BAČIĆ NOVOSTI


Autor:- Igor Ozimec

Lidija je na sebi imala ljubičastu dugu usku haljinu s ubojitim dekolteom koji je jedva zauzdao njezino bujno poprsje
Pjevačica Lidija Bačić svoje pratitelje na Instagramu počastila je fotografijama s njezinog nastupa na ovogodišnjim 22. Večerima dalmatinske šansone koje su održane nedavno u Šibeniku.
Lidija je na sebi imala ljubičastu dugu usku haljinu s ubojitim dekolteom koji je jedva zauzdao njezino bujno poprsje i prorezom na lijevoj nozi koji se protezao gotovo sve do struka.
Pored objave nije napisala ništa, već je stavila emoji plavog srca.
Njezini fanovi komentirali su kako je seksi i prelijepa, a dobila je i kritiku jer unatoč obećanju da će u rujnu prošle godine izdati album, to još nije učinila.
“Album si obećala još u rujnu prošle godine, sada godinu dana poslije opet ništa! Daješ ljudima lažna obećanja” “Prekrasna!”, “Prelijepa”, “Baš me zanima imaš li gaćice pod tom krpicom na sebi”, “Poput dive si”, “Jedina Lili koju nitko ne može zamijeniti”, “Mače najljepše!”, “Lile, najljepša si žena na svijetu”, neki su od komentara.

srijeda, 21. kolovoza 2019.

LIDIJA BAČIĆ RAŠIRENIH NOGU IZBACILA GRUDI, PA RASPAMETILA FANOVE: ‘Lijepo za oči, loše za srce’ - LIDIJA BAČIĆ NOVOSTI

Autor:- Igor Ozimec

Lidija pozira odjevena u šareni bikini sjedeći raširenih nogu na stijeni na jednoj plaži te se izazovno mazi po kosi

Pjevačica Lidija Bačić usprkos brojnim poslovnim obvezama i koncertima našla je vremena za vjerne fanove. Na svom Instagram profilu počastila ih je izazovnim videom koji ih je oduševio.
Lidijini fanovi komentirali su kako je najljepša i najzgodnija žena u državi.
“Najzgodnija”, “Uf kakav si ti ukus”, “Slatkiš”, “A joj Lile, jesi dobra “, “Najljepša si”, “Dalmatinka? Vrh? Ona je nevjerojatna, i zato, mega vrh”, “Predivna si”, “Najljepša i najzgodnija žena u državi”, “Lijepo za oči, loše za srce”, neki su od komentara.

SKANDALOZNO!!!U Šibeniku Lidiju Bačić napali na Večeri dalmatinske šansone: "Šta cajka radi ovdje?" - LIDIJA BAČIĆ NOVOSTI


Autor:- Igor Ozimec

LIDIJA Bačić nastupila je na ovogodišnjim Večerima dalmatinske šansone i Šibeniku, ali se to mnogima nije svidjelo. Nakon svog nastupa pjevačica je u backstageu čula komentar o tome da joj nije mjesto tu jer je cajka, piše ŠibenikIN.
"Ona je cajka, što radi ovdje?" navodno je pitao kritičar koji je ipak nakon nastupa izjavio da pjevačica dobro izgleda i da ima odličan glas.
"Ne bih rekla da sam cajka, malo mi je to uvredljivo. Nijedna moja pjesma nije cajka, ili su zabavne ili pjevačke. Ljudi često pjevače stavljaju u ladice, to je pokazatelj, ali drago mi je da ipak misli da dobro pjevam", kazala je Lidija.
Nakon nastupa u Šibeniku, odmah je otišla na gliser i na koncert na Viru. 

Lidija Bačić novosti

Povezana slika
Povezana slikaSlikovni rezultat za lidija bačić novostiPovezana slikaPovezana slikaPovezana slikaPovezana slikaPovezana slikaPovezana slikaSlikovni rezultat za lidija bačić novostiPovezana slikaPovezana slika

NOSI LI UOPĆE GRUDNJAK? Lidija Bačić rastura

Atraktivna Splićanka zauzela je zavodljivu pozu i još jednom pokazala svu raskoš svojega poprsja I stas i glas hrvatske estrade –  L...